De werking van Aloë Vera

Over de Aloë Vera is al veel bekend, maar wat doet het eigenlijk voor ons lichaam?

Een korte beschrijving:

Een belangrijk inhoudelijk stof is Acemannan. Vaak wordt het effect van de Aloë Vera hieraan toegeschreven. Maar deze stof is niet de enige. Samen met nog ongeveer 150 werkzame stoffen vormen ze als het ware een orkest. Het is de samenwerking van de stoffen die belangrijk is en een synergetisch effect heeft.

Aloë Vera is anti-viraal, anti-mycotisch en anti-parasitair. Het ontvet, ontzuurt, ontgift en ontslakt  het lichaam.

75% van onze stofwisseling, de microcirculatie, gaat door onze haarvaten. In zo'n haarvat past precies een rode bloedcel, die zuurstof transporteert en ook worden afvalstoffen afgevoerd. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat als een haarvat krimpt, door b.v een tekort aan silicium, het transport stagneert. Ook  kunnen de zwellichaampjes in de haarvaten gaan uitzetten. Hierdoor gaan de poriën, die de afvalstoffen moeten afvoeren, dichtzitten. Aloë Vera heeft de eigenschap deze zwelling terug te dringen, de bloedcellen kunnen weer stromen en je krijg meer zuurstof in je bloed. Door silicium toe te voegen, zie de LR LIFETAKT Aloë Vera drinkinggel Sivera, worden de cellen weer versterkt. Ook mensen die een chemokuur of stralingstherapie moeten ondergaan kunnen baat hebben bij de drinkinggels.

Als ons bloed te kleverig is, kan het ook niet goed doorstromen. Een combinatie met de LR LIFETAKT Super Omega3 is dan aan te raden.

Als mensen last hebben van verzuring, dan zijn de rode bloedcellen te hard. Hierdoor kan de doorstroming in de haarvaten belemmerd worden. De LR LIFETAKT Probalance, een combinatie van basische mineralen, heeft een positief effect op de ph waarde.

Dit was in het kort de werking van Aloë Vera. Al met al is het goed voor ons hele lichaam. Voor uitwendig gebruik zie de producten op de verschillende pagina's.

 

 

 

© 2015 - 2021 Daisy's Health & Beauty Products | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel