De teelt en verwerking van Aloë Vera

 

De Aloë Vera, ook wel woestijnlelie genoemd, is een zeer heilzame plant. De Aloë Vera in de producten op deze site is afkomstig van de Aloë Vera Barbadensis Miller. Van de meer dan 200 soorten is deze soort de enige die als levensmiddel gebruikt kan worden. Deze wordt door LR geteeld op de hooglanden van Mexico, waar de lucht en grondsamenstelling optimaal is voor de Aloë Vera planten. Hierdoor kunnen de meer dan 150 waardevolle stoffen zich ontwikkelen in de plant, in de kwaliteit en concentratie die we gewend zijn van de producten van LR. De teelt gebeurt onder natuurlijke omstandigheden zonder de inzet van meststoffen,pesticiden of andere chemische stoffen. De buitenste bladeren worden uitsluitend met de hand geoogst, waardoor er wordt gezorgd dat de plant zich na de oogst verder kan ontwikkelen. LR gebruikt uitsluitend het binnenste bladgel in de producten. De bladeren worden uiterst zorgvuldig geschild, om te voorkomen dat het onder de bladrand aanwezige bruin-geelachtige aloïne bij het bladgel komt. Door constante controles door het eigen laboratorium en het Instituut Fresenius, kan de kwaliteit gewaarborgd blijven.

De pure bladgel wordt verwerkt in de producten, dus geen extracten, enz, waardoor de kwaliteit en daardoor de waardevolle inhoudstoffen niet verloren gaan.

Bijna geen ander product heeft zó’n succesvolle en eeuwenoude traditie als de Aloë Vera. Het Mexicaanse volk van de Azteken, de Farao's in het Oude Egypte en ook Karel de Grote op zijn talrijke reizen en veldslagen, wisten allemaal de gezondheidsbevorderende eigenschappen van Aloë Vera naar waarde te schatten.

Zie de andere pagina voor de werking van de Aloë Vera in ons lichaam.

© 2015 - 2021 Daisy's Health & Beauty Products | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel