Parfums

Fascinerende parfumwereld


Geuren maken van momenten onvergetelijke herinneringen. Ze betoveren en verleiden voortdurend, in de ban van speelse aantrekkingskracht en onbedwingbare passie. Of het glamoureuze sterrengeurtjes, lifestyleparfums voor elke dag of tijdloze klassiekers zijn, de geurcreaties van LR fascineren omdat ze in hun veelzijdigheid overweldigend veel sensualiteit uitstralen.
LR Health & Beauty heeft zich wereldwijd gevestigd als vakpartner voor de creatie van geuren.
Zo vertrouwen talrijke internationale sterren op de expertise van LR voor hun persoonlijke geurcomposities die magie uitstralen.
Ingrediënten van topkwaliteit, unieke geureigenschappen, een hoog gehalte aan parfumoliën en een langdurig geurbehoud: dat zijn de kenmerken van de collectie LR parfums. Deze ontstaan uitsluitend in samenwerking met gerenommeerde parfumhuizen.

LR biedt een breed scala aan kwaliteitsvolle parfums. Van glamoureuze sterrengeuren en stijlvolle lifestylegeuren tot de tijdloze LR Classics.

Geurharmonie: Een parfum op de huid mag volgend gelegenheid eens meer, dan weer minder intensief zijn. Bijpassende douchegels, hair&body wash en bodylotions zijn lichtere varianten, maar nog steeds met een relatief hoog parfumolieaandeel. In combinatie met de eau de parfums vormen ze een levendige parfumbron. Al de eau de parfums zijn ook in een set verkrijgbaar, voor extra harmonie én een interessante prijs!

Geurbelevenis: Eenzelfde parfum kan bij verschillende mensen een andere geurbeleving  hebben. Dit komt omdat de zuurgraad van de huid niet bij iedereen hetzelfde is. Het huidtype speelt ook een rol en iedereen heeft ook een eigen lichaamsgeur waar de parfum zich ook weer mee vermengt.

De opbouw van een parfum: een parfum is opgebouwd uit:

  1. Hoofdnoot: dit is de eerste indruk van een parfum onmiddellijk nadat het gesprayd is.
  2. Hartnoot: Deze ontplooit zich wanneer de hoofdnoot bijna vervlogen is. ze is het centrale deel van de parfum.
  3. Basisnoot: Deze zwenkt mee in de hoofd- en hartnoot, maar blijft als enige noot na meerdere uren nog waarneembaar.

Bewaaradvies: Parfum dient steeds op een koele, droge plaats bewaard te worden, het best in de originele verpakking. Sterk zonlicht en warmte kunnen de kleur van de parfum en de geurintensiteit veranderen, en daarmee de houdbaarheid verminderen.

Aanbrengen: De beste plek op het lichaam om een parfum aan te brengen, zijn de lichaamsdelen waar de doorbloeding hoger is. Hierdoor kan de parfum zich het best ontplooien. Deze bevinden zich in de hals, binnenkant van de polsen, of ook in de knieholtes, de ellebogen en in de nek. En niet te vergeten: de beroemde druppel achter het oor!

© 2015 - 2021 Daisy's Health & Beauty Products | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel