Zeitgard Cleansing System

Zeitgard: Gezichtsreiniging op hoger niveau!

De innovatieve elektrische gezichtsreinigingsborstel is een ware revolutie in de klassieke reiniging en is efficiënter dan de handmatige gezichtsreiniging en zéér zacht voor de huid. Zo wordt uw huid optimaal voorbereid op een gezichtsverzorging. De huid ziet er fijner uit, wordt gladder en straalt. Het is zowel voor vrouwen als voor mannen geschikt.

 

Wat de Zeitgard onderscheidt van andere merken gezichtsreinigingsborstels:

  • Uit wetenschappelijk onderzoek door het befaamde instituut Dermatest GMBH, blijkt dat de huid met de Zeitgard gezichtsreinigingsborstel 10X efficiënter gereinigd wordt, dan een handmatige gezichtsreiniging. Met meer dan 7000 bewegingen per minuut wordt o.a. schminkt volledig verwijderd.
  • De oscillerende borstelfilamenten bevrijden de huid zelfs van hardnekkig vuil en de perfect aangepaste textuur van de reinigingsproducten vangt onzuiverheden op in een "onzichtbaar" net. De huid wordt duidelijk langdurig verfijnd.
  • Het unieke Zeitgard-hygiëneconcept werd door het  geaccrediteerde Instituut Fresenius getest. De filamenten van de borstelkop, die speciaal voor LR zijn ontwikkeld, garanderen dankzij de antibacteriële werking van de werkzame stof Microsilver, hygiëne gedurende 3 maanden. De toppen van de filamenten zijn afgerond zodat er geen microbeschadigingen aan de huid kunnen plaatsvinden tijdens het gebruik.
  • De unieke werkzame stof Microsilver bestaat uit zuiver zilverpoeder met een zeer poreuze, sponsachtige structuur en heeft een antibacteriële werking. Microsilver verwijdert bacteriën en voorkomt dat ze opnieuw groeien. Zie de overige producten op basis van Microsilver onder "speciale vezorging".
© 2015 - 2021 Daisy's Health & Beauty Products | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel