BODY MISSION

Of je nu veel wilt afvallen of slechts een beetje. Zelfs na de zwangerschap, voor een bruiloft of een andere belangrijk evenement, is een nieuw, geweldig lichaamsgevoel een perfecte start van een nieuwe levensfase of een volgende strandvakantie!

LR LIFETAKT Figuactiv 28 dagen Body Mission begeleidt je 28 dagen lang op weg naar een feel-good-gewicht.  Daarbij wordt je ook drievoudig ondersteund:

  1. Maaltijdvervanger: Met Figu Active kan je gemakkelijk twee van de drie dagelijkse maaltijden vervangen. 1De shakes, soepen en vlokken zijn snel te bereiden en de repen zijn perfect voor onderweg.
  2. Dieetbegeleider: Pro Balance en Protein Power – je dieetbegeleiders ondersteunen je bij het dieet, voorzien je van voedingsstoffen en ondersteunen de spieropbouw.2,3 Daarnaast draagt de Herbal Fasting thee bij tot een calorievrij, evenwichtig vochtgehalte.
  3. Afvalcoach: Je ontvangt exclusieve toegang tot een persoonlijke afvalcoach met wekelijkse schema‘s, heerlijke recepten, opvolgen van het gewicht, een community, fitnessvideo‘s en nog veel meer.

1 Gewichtscontrole: Het vervangen van twee van de dagelijkse hoofdmaaltijden in kader van een calorie-arme voeding door middel van een dergelijke maaltijdvervanger draagt bij tot gewichtsafname.
Om de aangegeven werking te verzekeren, moeten dagelijks twee hoofdmaaltijden vervangen worden.
2 Magnesium in Pro Balance draagt bij tot een normale energiestofwisseling.
3 De proteïne in Protein Power draagt bij tot onderhoud en toename van de spiermassa en onderhoud van normale botten.

De LR Figuactiv producten bevatten alle voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft. Het is heel rijk aan voedingsvezels en zorgt voor een aangenaam gevoel van verzadiging. In principe zijn drie hoofdmaaltijden voldoende. Als men heel veel honger heeft, kan er fruit en groente aan de voeding toegevoegd worden. Aan te bevelen zijn hier rauwkost zoals groene salade, komkommer, tomaat, paprika. Bij fruit is het beter om bananen en wijndruiven te laten staan, omdat die heel veel suiker bevatten.

Aan te raden voor gericht afslanken, is twee maaltijden te vervangen door Figuactiv en een keer per dag een uitgebalanceerde, vetgereduceerde 3e maaltijd te nemen. Welke maaltijden vervangen worden, moet tenslotte iedereen zelf weten. Mogelijk zou zijn bv. als ontbijt een Figuactiv shake, als lunch een uitgebalanceerde, vetgereduceerde maaltijd (bv. vis, groente en sla) en als avondeten een lekkere Figuactiv soep. In de online dieetmanager bij de 28 dagen Body Mission staan er verschillende recepten.  Zorg er voor dat je altijd ontbijt. Een ontbijt stimuleert de stofwisseling en voorkomt zo dat het lichaam overschakelt op de energiespaarstand. Wie ontbeten heeft, stort zich niet met een schreeuwende honger op de lunch. Als het gewenste gewicht bereikt is, kan men langzaam teruggaan naar een uitgebalanceerde, afwisselingvolle voeding. Als overgang kan er bv. een Figuactiv maaltijd en twee normale maaltijden genomen worden.

De receptuur van de Figuactiv shakes en soepen werd gemaakt volgens de Duitse dieetvereniging. Deze vereniging legt vast welke voedingsstoffen in welke mate aanwezig moeten zijn. Hier richt men zich op de werkelijke behoefte van een gezond lichaam. Belangrijk is het drinken van water en ongezoete vloeistoffen, zoals de lekker frisse Figuactiv thee.

De shakes zijn: Lactosearm, Glutenvrij, Zonder suikertoevoeging

De soepen zijn: Lactosevrij, Glutenvrij

Het 28 dagen Body Mission programma van LR bevat uitgebreide informatie, de benodigde Figuactiv producten ,dieet boosters en een online dieet manager, compleet met lekkere recepten. klik HIER voor de producten.

© 2015 - 2021 Daisy's Health & Beauty Products | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel