Over Ons

Ons is alleen ik; Daisy van der Wiel.

Ik ben jarenlang werkzaam geweest als drogist en winkelmanager bij een groot bedrijf. Door mijn passie voor health en beauty en de drang om zelfstandig ondernemer te zijn, ben ik 5 jaar geleden voor mezelf begonnen met 'Daisy's Health & Beauty Products'. Ik ben zelfstandig partner geworden van LR Health & Beauty in Duitsland, omdat ik vind dat ze geweldige producten maken en mij de kans geven om tegelijkertijd zowel met mijn passie bezig te zijn (health & beauty producten) als een extra bijverdienste op te bouwen.

Ik ben mij meer gaan richten op wat gezondheid echt is, meer het preventieve dan curatieve. Intussen ben ik gediplomeerd  voedingsdeskundige en heb mijn diploma behaald in orthomoleculaire voeding. Mijn volgende stap ( als circuitcoach bij sportschool hart for her Apeldoorn) is de specialisatie in sport voeding en ook daar sluiten de voedingssupplementen van LR heel goed bij aan.

Wilt u meer weten over consulten, stofwisselingskuren (detox & afslanken) en cursussen, klik dan hier

Wilt u meer weten over het LR partnerschap, klik dan hier, of gelijk op mijn LR homepage: https://www.lrworld.com/dhbp

 

Verder heb ik samen met Inge de Braak (kindercoach en matrixcoach) een (werk)boek geschreven met de titel 'Ondernemen Met Lef!' en geven we trainingen en workshops voor mensen die willen ondernemen, maar tegen allerlei angsten aanlopen.

Zie onze website:

http://www.ondernemenmet3d.nl

© 2015 - 2022 Daisy's Health & Beauty Products | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel