Over Ons

Ons is alleen ik; Daisy van der Wiel.

Ik ben jarenlang werkzaam geweest als drogist en winkelmanager bij een groot bedrijf. Door mijn passie voor health en beauty en de drang om zelfstandig ondernemer te zijn, ben ik 12 jaar geleden voor mezelf begonnen met 'Daisy's Health & Beauty Products'.

Ik de begin jaren heb ik me beziggehouden met de verkoop van hoogwaardige gezondheids- en schoonheidsproducten. Aangezien ik niet van stilzitten houd, ben ik me verdergaan ontwikkelen in de richting van gezondheid.

Voeding: Intussen ben ik gediplomeerd  voedingsdeskundige en heb mijn diploma behaald in orthomoleculaire voeding. Ik heb al veel mensen mogen begeleiden naar een gezonde leefstijl. Niet alleen met afvallen, maar ook met plannen en schema's en voedingsdagboeken maken.

Massages: Met massages ben ik begonnen toen ik in de sportclub vraag kreeg naar massages voor nek en schouders. Intussen ben ik gecertificeerd masseur en geef ik verschillende ( energetische) massages in mijn praktijk aan Sutton 15 te Apeldoorn

 

 

Verder heb ik samen met Inge de Braak (kindercoach en matrixcoach) een (werk)boek geschreven met de titel 'Ondernemen Met Lef!' en geven we trainingen en workshops voor mensen die willen ondernemen, maar tegen allerlei angsten aanlopen.

Vragen?

Stuur me een whatsapp bericht: 06-53393191

© 2015 - 2024 Daisy's Health & Beauty Products | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel