Ervaringen van klanten

Arnita (nek-schouder massage):

Je bent een topper!

Gister heb ik mogen ervaren hoe fijn deze behandeling is. Omdat ik door mijn copd vaak mijn nek/schouders vast heb zitten en daardoor dan duizelig wordt heb ik bij jou een afspraak gemaakt. Normaal ga ik naar mn fysio maar die kraakt dan meestal en daar wil ik vanaf. Ik voelde dat ik na de behandeling meteen dat de duizeligheid weg was en dat het makkelijker is te bewegen❤


Tanja:

Vanmorgen heb ik een drukpuntmassage van Daisy gehad. Ze weet precies de goede plekken te vinden en daarnaast is het ook nog heel ontspannend. Voor mij was het een hele fijne ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!


Joop de Braak:

Vandaag een heerlijke stoelmassage gehad bij Daisy.

Na een enthousiaste ontvangst met uitleg over haar praktijk en de manier waarop ze de stoelmassage zou uitvoeren, mocht ik plaatsnemen op de stoel. Daarna heeft ze me een heerlijke stoelmassage gegeven met telkens een uitleg wat ze ging doen. Op een bepaald moment was ik zo ontspannen dat ik bijna in slaap viel. Gelukkig wordt je aan het einde van de sessie weer geactiveerd zodat ik na een glas water en een afrondend gesprekje weer fit en relaxed mijn dag kon voortzetten. Top gedaan Daisy!


Anita S (nek-schouder massage):

Ik ben zo blij met de reiki massage van Daisy!
Bijna 2 jaar geleden (medio 2019) kwam ik in aanraking met de reikimassage van Daisy. Ik had totaal geen beeld bij wat ik kon verwachten, maar door spanningsklachten (zowel fysiek als mentaal) wilde ik het graag eens proberen. Daisy heeft mij precies uitgelegd wat ze ging doen tijdens de behandeling en al na de eerste keer had ik er een heel goed gevoel bij. Tijdens de reikimassage zelf was ik al volledig ontspannen, maar ook na die tijd bleef dat ontspannen gevoel lang hangen.
Inmiddels maak ik al bijna een jaar op regelmatige basis gebruik van de reikimassage. Daisy weet precies hoe ze de reikimassage op zo’n manier bij mij kan toepassen dat ik er de meeste baat bij heb. En ik merk dat ik er nog steeds ontspannen en blij van wordt. Wat mij betreft dus een echte aanrader!


Mirjam:

Daisy is een hele goede masseur. Ze is oprecht gepassioneerd over haar werk, leert continu bij op professioneel niveau en is erg geïnteresseerd in mensen en in wat hen beweegt. Ik plan gemiddeld één keer per twee weken een ‘stoel massage totaal’ bij Daisy. Ze masseert je bovenlichaam, geeft de juiste druk en ze voelt haarfijn aan waar de plekken zitten die wat extra aandacht kunnen gebruiken. Ze is een hele fijne persoonlijkheid en heeft ook veel ervaring op het gebied van gezondheid en voeding. Na een massage bij Daisy ben ik volledig ontspannen en tot rust gekomen.
Kortom de massage bij Daisy is een aanrader!


Emine A (nek-schouder massage):

Ik ben inmiddels al langer dan een half jaar bij Daisy voor de massage en dat bevalt heel goed. Het zit bij mij altijd vast in mijn schouders en Daisy kan dat goed los maken. In het begin ging ik een keer in de week, daarna twee wekelijks. Ik heb het daarna een keer in de maand onderhouden. Ik word heerlijk ontspannen tijdens de massage. Al tijdens de massage merk ik dat het losser komt te zitten. Ik kijk er altijd erg naar uit. 

© 2015 - 2024 Daisy's Health & Beauty Products | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel