Ervaringen van klanten

Maaike:

"Toen ik zag dat er bij hart for her een cursus Sport & Voeding van Daisy zou komen was ik meteen enthousiast. Daisy kende ik al van het circuit en ik wist dat zij veel van voeding afweet. Ik heb me dan ook meteen opgegeven voor de cursus. Direct na de eerste les heb ik al een aantal dingen doorgevoerd in mijn eetpatroon. Na een week op mijn voeding letten èn intervaltraining 3x per week was ik erg blij met de nu al behaalde resultaten. Met deze cursus leer je wat eten met je lichaam doet, wat er daadwerkelijk in je lichaam gebeurt. Ook heb ik geleerd hoe dat toe te passen in hoe ik dagelijks eet. Het is geen dieet wat je volgt maar echt een manier van leven. Naast de cursus doe ik 3x per week circuittraining. Eerst deed ik gewoon de rondjes op normaal tempo. Nu doe ik het met interval, dus de tussenstations echt langzaam zodat mijn hartslag daalt, zoals bijvoorbeeld squats. En de fitness-apparaten doe ik zo snel en goed mogelijk om mijn hartslag omhoog te krijgen. Ik merk het verschil erg goed. Na een week intervaltraining voelde ik al wat veranderen. Mijn conditie is veel beter en ik voel me sterker. De resultaten blijven goed, ik ben fitter, en niet geheel onbelangrijk, ik ben al wat kilo’s en centimeters kwijt, wat helemaal fantastisch is! Het gaat met kleine stapjes maar dat zorgt ervoor dat ik het volhou en niet terugval in mijn oude eetpatroon. Ik ben dus ook erg blij dat ik deze cursus gedaan heb".


Bea:

"Na meer dan 15 jaren ergens anders gesport te hebben was ik toe aan een nieuwe uitdaging en kwam 2 jaar geleden bij hart for her terecht. Een leuke sportschool met goede begeleiding en allemaal aardige dames. Ik voel me er erg thuis en bij de nazit raak je verzeild in de meest verschillende gesprekken. Iets dat er uitspringt zijn de gesprekken over voeding, aangewakkerd door Daisy. Zij is heel enthousiast en begeleidt diverse dames met afval- en stofwisselingproblemen en ik zie en hoor de verhalen van de dames die aardig wat pondjes zijn kwijt geraakt. Momenteel geeft Daisy een cursus “Sport en Voeding” en hoewel het mij niet om het gewicht gaat ben ik wel geïnteresseerd in vitaminen, mineralen enz. Daarom heb ik de cursus gevolgd en ben blij dat gedaan te hebben. Veel geleerd over stofwisseling, spijsvertering, water, eiwitten, vetten en koolhydraten. Daarnaast krijg ik persoonlijk advies en verdiept Daisy zich in “mijn probleem”, iets dat ik zeer waardeer. Geen afgedraaid praatje houden maar mensen echt willen helpen, dat is Daisy’s motief. Omdat we elkaar bij het sporten blijven ontmoeten weet ik zeker dat ook het contact en hulp bij voedingsadviezen zal blijven bestaan. Waar vind je dat?? Bij hart for her.!!"

"Dank je wel Daisy!!"


Yvonne:

Een paar weken geleden een intakegesprek gehad met Daisy. Dit vond één op één plaats. Nadien ben ik begonnen met een 5 weken programma. Hierin werd je bewust gemaakt van welke stoffen belangrijk zijn en welke je beter achter wegen kan laten. Ik vond het zeer informatief. Erg leuk was het bezoek aan de winkel. Hier werden de “stoffen” tastbaar. Ik ben nu 8 weken bezig en de weegschaal geeft 7 kilo minder aan. Super trots en blij mee. Ik gebruik geen maagzuurremmers meer en nagenoeg geen hoofdpijn meer.

Dank je wel Daisy voor deze ervaring en ik ga met vol goede moed verder.


Cindy:

In het nieuwe jaar wilde ik een frisse start maken en weer bewuster met mijn voeding aan de slag. Ik heb me daarom opgegeven voor de cursus Sport & Voeding bij Daisy. Twee a drie keer per week circuittraining en 5 weken lang op woensdag uitleg over voeding. De cursus is mij goed bevallen. Er was een vast programma, maar veel ruimte voor mijn individuele vragen. Ik heb aanpassingen gemaakt in mijn eetpatroon en niet het gevoel dat ik een dieet volg. Wel ben ik ( tijdelijk) gestopt met suiker en cola zero. Maar de wijntjes ben ik ( met mate) blijven drinken :) Na 5 weken ben ik afgevallen en heb ik centimeters Verloren. Ik heb veel van de cursus geleerd en ben me bewuster geworden van de voeding die ik koop en eet!
 

© 2015 - 2024 Daisy's Health & Beauty Products | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel