Ervaringen van klanten

Marja:

"Sinds 5 weken volg ik, onder begeleiding van Daisy een stofwisselingsdieet. Zij raadde me aan om daarbij te sporten. Nu heb ik mijn hele leven nog niet gesport. En ik stond niet te trappelen om daar nu mee te beginnen. Toch heb ik een proefles genomen bij “hart for her”. En dat bleek heel leuk. Een volledige workout duurt maar 30 minuten en elke oefening duurt maar 40 seconden. Zo belast ik mijn, zeer ongetrainde, spieren niet te veel en heb ik geen spierpijn. Maar buiten dat, is het erg gezellig bij “hart for her”. Er zijn alleen maar vrouwen, van dik tot mager, van oud tot jong. Ik zie zelfs vrouwen met een stok of met een rollator binnenkomen. Ook zij komen sporten. Er is namelijk altijd begeleiding, voor iedereen!

Wat ik nu al na deze 5 weken dieet en sporten merk, is dat ik veel meer energie heb, mijn maagproblemen zijn weg, ik slaap veel beter en ik ben ruim 7 kilo afgevallen".

 


Marianne:

                     

    Voor de kuur                           Na de kuur

             

   Voor de kuur                           Na de kuur                                           

"Op 31 december startte ik met de stofwisselingskuur. Ik was er in eerste instantie geen voorstander van; supplementen en zaken helemaal uit je voedingspatroon halen leek mij geen goed idee. Maar……het gaat hier echt om een verandering van eet- en leefstijl. Wat een bevrijding dat ik nooit meer hoef te diëten en weet wat goed voor mijn lichaam is. Ik moest de eerste week wennen aan het ritme en aan het indelen van de eetmomenten, maar wat een geweldig resultaat! En dankzij de hele goede begeleiding van Daisy heb je ook snel antwoord op elke vraag.

Ik startte met de wens om 7 tot 10 kilo af te vallen, dat werden er in 9 weken 11,5! Maar er gebeurde nog iets veel belangrijkers; ik werd fitter, energieker, voelde me op elk gebied veel beter dan ik me in tijden had gevoeld. En langzaamaan won dit gevoel het van het belang van de kilo’s. Ik blijf bewust eten  en merk dat ik niet aankom, ook nu de kuur is afgelopen. Ik gebruik nog steeds supplementen. En natuurlijk het sporten bij hart for her, dat een prima ondersteuning biedt om je conditie en spiermassa op peil te houden en vooral erg leuk is om te doen.

Ik kan het iedereen aanbevelen. Ik ben heel blij met het gewichtsverlies, maar nog blijer met hoe ik me voel".


Arnita:

        

Voor de kuren                       Na de kuren

"Nadat ik meer dan een jaar had gewacht, omdat ik er tegenop zag dat ik geen ontbijt mocht, heb ik toch de stoute schoenen aangetrokken en begonnen met de stofwisselingskuur.

Ik gebruik aardig wat medicatie omdat ik COPD gold 3 en een hartritmestoornis heb. Vooral met een prednisonkuur komen de kilo's er snel aan. Ik sliep slecht en moest regelmatig zo'n nare prednisonkuur nemen om mijn longen tot rust te krijgen en niet in het ziekenhuis terecht te komen. Na mijn eerste stofwisselingskuur die ik 12 weken heb gedaan, ben ik niet meer in aanraking gekomen met prednison en heb andere medicatie kunnen minderen.

Ik ben, na de tweede kuur van 9 weken meegerekend, in totaal 19 kilo afgevallen en aardig wat centimeters kwijt!! Ik voel mij veel beter, heb meer energie en ben zonder de griepprik niet meer ziek geweest en slaap ook veel beter".


Angela:

                  

"Sinds de kinderen geboren zijn langzaam een kilo per jaar erbij. Ach ja...die ene kilo, ben ook geen 20 meer, het is wat het is.....Maar vorig jaar kreeg ik een burn-out. Niet lekker in mijn hoofd, vel, lijf zitten, vreselijk vermoeid en mijn buik nog meer opgezwollen dan anders. Gefeliciteerd worden met je zwangerschap terwijl je niet zwanger bent is niet zo tof ?

Nadat ik de ergste burn-out klachten weer te boven was kwam ik bij hart for her terecht. Langzaam aan maar weer eens wat gaan sporten en kijken of ik me weer energiek kan gaan voelen. Sporten in een relaxte omgeving. En toen ging de knop om. Ik wilde dit lijf niet meer zo. Ik wil weer fit zijn, en dan zowel van binnen en van buiten. Ik hoorde bij hart for her succesverhalen over de kuur van Daisy. Op dat moment heb ik Daisy gevraagd mij te helpen. Een week later ben ik begonnen met een kuur van 3 weken. 3 weken lang geen vetten, koolhydraten en suikers. Mijn lijf schoonmaken van binnen. En ook mijn huid deed mee! Veel voedingssupplementen, onmogelijk dat ik nu nog enig tekort heb van welk vitamine of mineraal ook! Maar daarnaast heel gerichte adviezen wat wel en wat niet te eten. Het was heel makkelijk vol te houden. Ik heb, door de vele groenten, fruit en eiwitten, totaal geen honger gehad of trek. Alleen eind van de middag, normaliter een van mijn snaaimomenten...dan zorgde ik voor wat afleiding en dan trok ik het wel tot het avondeten. Mijn gezin at vaak gewoon mee, of ik zorgde voor een kleine aanpassing voor mijzelf. Bij vragen kon ik altijd terecht bij Daisy. En super fijn dat je wekelijks door haar gewogen wordt, dat motiveert enorm!!

Ik heb er uiteindelijk nog 3 weken kuur aan vast geplakt. En ben gewoon op mijn streefgewicht! Ruim 8 kilo lichter, meer dan 10% van mijn gewicht verloren!!

Ik heb de kuur een 2e keer gedaan, want ik heb gemerkt dat mijn prikkelbare darm ook wel een grote boosdoener is voor mijn dikke opgezette buik… De kuur heeft me in die zin geholpen dat ik mijn lichaam beter ken. Ik heb gemerkt dat ik erg reageer op tarwe producten…. Die ik tijdens de kuur volledig heb weggelaten. Ik voel me super lekker in mijn vel. Ik kan niet geloven dat ik het ben daar in de spiegel. T-shirts en jurkjes staan weer leuk. Ik heb een gezond eetpatroon geleerd. En die vermoeidheid...die is ook minder geworden maar nog niet weg. Ik blijf nu goed voor mijn lijf zorgen, dan komt ook dat vast goed dit jaar!  Kortom, ik kan het je echt aanraden".


Mariska: 

   

            Voor de kuur                            Na de kuur

"De laatste jaren werd ik steeds zwaarder en ik wist waardoor het kwam, lekker uit eten en graag een wijntje daarbij, 's avonds chip en nootjes. Na mijn scheiding ging ik steeds meer comfort zoeken in eten, tot ik de knop omzette en door veel sporten en dieet en ik weer netjes op gewicht was. 

Toen leerde ik mijn vriend kennen en hij houdt ook van lekker eten, koken, een wijntje en een hapje erbij. Ik werd langzaam weer zwaarder en merkte dat door de week normaal en gezond eten en niet snoepen, niet meer hielp om de weekenden (waarin ik echt niet extreem at en dronk) te compenseren. Ik ging daardoor extreem gezond eten maar merkte dat 1 uitspatting (een etentje) gelijk al mijn harde werken teniet deed. Ik merkte echt dat mijn lichaam in de war was en alleen maar bezig was met alles wat ik binnen kreeg aan vetten en suikers op te slaan voor mindere tijden.

Ik ben gaan sporten bij hart for her Apeldoorn en heb een informatie avond bezocht over de stofwisselingskuur bij Daisy. Daarin herkende ik mijn eigen worsteling. Ik kwam erachter dat ik eigenlijk al erg gezond at, veel groenten, weinig koolhydraten maar dat mijn stofwisseling helemaal in de war lag.

Vooral dat de kuur zou ontgiften, ontslakken en een reset zou geven aan mijn stofwisseling, maakte mij erg geïnteresseerd.

We hadden, voor een paar weken later, reisje geboekt naar Mallorca met all inclusive en ik wilde daar wel graag genieten van een wijntje en lekker eten. De laatste 2 dagen van die vakantie waren mijn "vuldagen" en mocht ik zo slecht mogelijk eten als ik wilde, om de stofwisseling hard aan het werk te zetten. De maandag erna ben ik begonnen. 

Het is erg goed te doen, ik was bang voor honger en duizeligheid door te weinig calorieën maar dat was helemaal niet het geval. Door de supplementen krijg je wel al de benodigde vitamines en mineralen binnen en dat zorgt ervoor dat het behaalde resultaat op de goede manier behaald wordt. Ik leerde goed etiketten lezen om te zien of ergens van nature vet of suiker in zit of is toegevoegd en verbaasde mij erover in hoeveel producten waar je het niet van verwacht toch toevoegingen zitten.

Het sporten bij hart for her Apeldoorn en het wekelijks meten en wegen gaf mij zelfvertrouwen en ik verbaasde mij erover dat ik de kilo's en centimeters kwijt ging raken op mijn probleem gebieden (heupen, bovenbenen, taille).

In totaal heb ik 7 weken de kuur gedaan en daarna 3 weken gestabiliseerd en ben in die 10 weken 12 kilo afgevallen en vele centimeters slanker geworden. Ik ben nu alweer een aantal weken "normaal" aan het eten en ik blijf op mijn gewicht. Ik merk nu ook dat als ik uit eten ben geweest en een wijntje heb gedronken ik de volgende dag echt wel zwaarder ben maar als ik dan weer 1 of 2 dagen oplet ik die kilo ook zo weer kwijt ben.

Na de zomervakantie wil ik nog een kuur van 3 weken doen om de laatste puntjes op de i te zetten en dan ook gelijk weer goed in het ritme te zitten. Dit geeft mij de mogelijkheid om in de vakantie ook was losser om te gaan met wat je in het buitenland eet en drinkt."


Ria en Suzanne:

"Daisy die ook bij sportschool hart for her komt, gezellig! Maar al dat geklets over tabletten, drankjes en kuurtjes wat zoveel gezonder voor je moet zijn?? Daar hadden wij wat bedenkingen bij. Maar na heel wat gezellige en leerzame informatie avondjes over gezonde voeding, wat de supplementen doen, wat slechte voeding met je doet, wist Daisy ook ons te overtuigen!

Maar nu… beginnen… hoe dan?? Allereerst zijn wij er samen aan begonnen. Dit is gezellig, samen uitzoeken hoe het werkt, samen blij zijn als de kilootjes eraf gaan, samen eten wat de rest niet eten wil en elkaar kunnen blijven motiveren mocht het even niet willen. Klinkt leuk, maar nu… datum prikken om te beginnen, goede informatie krijgen (24/7 bij Dais), heel veel motivatie en een realistisch doel voor ogen houden!

Na 6 weken te hebben gekuurd en 3 weken stabiliseren, waren we nog niet helemaal bij ons doel. Maar we zijn doorzetters, dus opnieuw een datum prikken en weer verder gaan. Door goed op je voeding te letten en met regelmaat te bewegen, kun je stabiel blijven.

Onze leuke ervaringen zijn onder andere:

  • Rondleiding in de LR fabriek in Ahlen waar alle producten gemaakt worden.
  • Daisy altijd lastig kunnen vallen, ze weet je altijd weer te motiveren om door te gaan.
  • Kleding een aantal maten kleiner.
  • Nieuwe recepten uitwisselen.
  • Ongezond eten niet meer lekker vinden.
  • Sporten leuk gaan vinden.
  • Leren etiketten lezen.
  • Weloverwogen keuzes maken.

BEDANKT DAIS!!!”


Diana:

"Als je steeds je grenzen gaat verleggen met het accepteren van je lichamelijke kilo’s dan komt er geen eind aan. Zelf dacht ik dat mijn voedingspatroon prima was en dat ik bewust van mijn inname ben maar toch vertelde de weegschaal een ander verhaal.

Voelde mij niet fit en niet lekker in mijn vel en had een “papperig” gevoel. De knop moest om en wel direct want het lukte mij niet om de kilo’s te laten verdwijnen.

Via een kennis kwam ik in contact met Daisy. De eerste afspraak was zo gemaakt. Met goede moed ging ik naar het intake gesprek. Daisy nam uitgebreid de tijd om naar mijn verhaal te luisteren en uiteindelijk gaf ze mij het advies om een stofwisselingskuur te gaan doen van 6 weken. Ze gaf aan dat deze kuur een goed resultaat had want je lijf wordt schoon maar nog belangrijker je gaat bewust worden van je voedingsinname. Ze gaf ook aan dat het van belang is om naast het dieet wel voldoende te bewegen. Daisy verteld goed wat er van je verwacht wordt als je gaat starten.

Besloot  na het gesprek zelf nog wel om even  goed na te denken want ook al is het doel een gezond en goed uitziend lijf het vraagt wel discipline. Binnen een week had ik het besluit al genomen om te gaan starten met de stofwisselingskuur. Daisy gaf mij het benodigde startpakket. Dit pakket bestaat uit een informatieboekje plus de benodigde supplementen die bijdragen aan de juiste balans van voedingsstoffen tijdens de kuur.

In de eerste week ervaarde ik veel hoofdpijn maar dit kwam omdat mijn lichaam suiker wilde maar dit niet kreeg na die week was mijn hoofdpijn verdwenen. Honger???? Nee, die had ik totaal niet in de 6 weken detox maar ik miste wel mijn boterham. Nu heb ik de 3 weken stabiliseren achter de rug en hierin leer je hoe het lichaam reageert op voedingsstoffen en 1 geluk voor mij, ik kan mijn geliefde boterham eten zonder dat ik er van aankom.

Het fijne van deze hele is dat Daisy je altijd begeleid en ook na de kuur gedaan te hebben je haar om advies mag blijven vragen!

Het behaalde resultaat na 9 weken is vele centimeters zijn gesmolten en wilde 5 kilo kwijt maar het is mij gelukt om 9 kilo kwijt te raken. Ik voel mij weer fit en lekker in mijn lijf."


Rina:

Stofwisselingskuur.
Na eerst een goed gesprek te hebben gehad over de stofwisselingskuur, of dat iets voor mij zou kunnen zijn, ben ik enthousiast begonnen met de 3 weken kuur en 3 weken stabilisering. Ik wilde graag zo'n 5 á 6 kilo er af en weer een goed eetpatroon hebben met goede voeding. Ook wilde ik mij beter in mijn vel voelen, wat energieker.
Het is niet even makkelijk gegaan allemaal, zelfs in die periode griep gehad en me een keer overlaten halen om wat anders te eten tijdens de kuur. Ik dacht dat het me daarna niet meer zou lukken. Maar met hulp van Daisy, die ik altijd kon app'en of sprak met sporten en de weekelijkse weeg en meet momenten, is het me toch gelukt om 5,6 kg kwijt te raken en toch ook nog heel wat centimeters.
Ik ben trots op mijzelf, en voel me een stuk beter.
Daisy, dank je wel voor de fijne begeleiding.

© 2015 - 2024 Daisy's Health & Beauty Products | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel