AFVALLEN

Afvallen, daar weet ik intussen heel veel van.

Voordat ik voedingsdeskundige werd, was ik een van de vele vrouwen met overgewicht. Dat is niet altijd zo geweest. Maar het bekende verhaal: het sluipt erin. Met elk jaar een paar ons meer, was ik mijn lichaam wel en keer zat. En net als zovelen, verschillende methoden geprobeerd en het bekende jojo-effect.

Intussen van de overtollige kilo’s af en stabiel. Dat de juiste voeding zoveel invloed op je leven kan hebben, ervaarde ik nog meer tijdens mijn opleidingen als orthomoleculair voedingsdeskundige.  

Zie hier mijn foto's van toen (in het blauw) en nu (in het zwart) en nog steeds stabiel. Intussen heb ik meer dan honderd mensen mogen begeleiden. 

                 

Stabiel blijf ik door een gezond voedingspatroon. Ook ik eet wel eens ongezond, maar dan reageert mijn lichaam gelijk. Het gaat ook om de balans. Ik gebruik nu de SLIMdiet producten als tussendoortjes. En af en toe een korte kuur tussendoor. Niet alleen omdat ze lekker zijn, maar zeker ook verantwoord. Deze producten hebben een heel laag koolhydraat gehalte en een hoog eiwitgehalte.

Voor meer info over afvallen, klik HIER en neem een kijkje op AfvallenApeldoorn.

© 2015 - 2023 Daisy's Health & Beauty Products | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel