STOFWISSELINGSKUUR

Afslanken en aan je gezondheid werken, dat kan!

Met alleen minder eten komen we er niet. We zouden dan te weinig voedingsstoffen binnen kunnen krijgen, omdat onze huidige voeding niet meer de voedingsstoffen bevat die het jaren geleden had. Tenzij iemand zelf een moestuin heeft natuurlijk.  Voedingssupplementen als aanvulling op onze voeding vind ik dan ook een 'must'.

Voor de stofwisselingskuur heb ik verschillende pakketten op maat. Welke voor jou geschikt is, hangt af van de hoeveelheid gewicht die jij aan depotvetten wilt kwijtraken. Hierbij ga je een kuur volgen volgens een voedingsplan, aangevuld met belangrijke supplementen. Tijdens de kuur werken we ook aan de mindset over eten.

De pakketten houden allemaal in:

  • Detox: Ontgiften, Ontzuren, Ontvetten, Ontslakken
  • Dieet coaching en stofwisselingsactivering
  • 1x per week wegen en meten (voor zover u naar mij toe kunt komen). Hierbij let ik o.a. op het vet percentage, de spiermassa en het viscerale vet.
  • Leefstijl en voedingsadvies

Voordat ik met de kuur ging werken, heb ik het eerst zelf ervaren. Ik had overgewicht en was mijn lichaam op een gegeven moment echt zat. Deze kuur heeft niet alleen mijn gewicht en figuur verandert, ook mijn leefstijl en eetpatroon.

Zie hier mijn foto's van voor (in het blauw) en na (in het zwart) het kuren.

                 

 

Zoals zovelen heb ik in het verleden moeite gehad om op gewicht te blijven en vaak vond ik mijzelf veel te zwaar. Deze kuur heeft niet alleen mijn gewicht en de centimeters positief beïnvloed, ook mijn leefstijl. Deze kuur is meer dan alleen afvallen. Ik vertel je graag meer in een persoonlijk gesprek. Mogelijk kan het ook een oplossing zijn voor jouw 'probleem'.

Intussen heb ik meer dan honderd mensen mogen begeleiden met de kuur.                              

Informatie en alle uitleg hierbij geef ik 1 op 1 of tijdens een infoavond of -middag. Locatie in Apeldoorn is in de sportschool hart for her Apeldoorn

 

© 2015 - 2021 Daisy's Health & Beauty Products | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel